0

Με μία ανακοίνωση 122 λέξεων, ο δημοτικός σύμβουλος Αίγινας και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Γιάννης Ζορμπάς, ανακοινώνει την πρόθεση του να θέσει στις επερχόμενες εκλογές υποψηφιότητα για δήμαρχος Αίγινας.

Η ανακοίνωσή του, ανεβάζει τον αριθμό των επίσημων υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Μάη, στις δύο, μετά το δελτίο Τύπου με το οποίο έγινε γνωστό ότι υποψήφιος δήμαρχος Αίγινας με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι ο καθηγητής Παναγιώτης Ηλίας. 

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ζορμπά

Αιγινήτισσες και Αιγινήτες,
Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού. Η απόφαση αυτή προέκυψε από την παρότρυνση πολλών συμπολιτών μου και αποτελεί προϊόν ώριμης σκέψης.

Συνοδοιπόροι μου θα είναι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, κοινές αρχές, κοινούς προβληματισμούς. Τα πρόσωπα εκείνα, που εμμένουν στις προσδοκίες τους για τη βελτίωση της εικόνας της Αίγινας. Άτομα ικανά, έμπειρα, καταξιωμένα, νέες και νέοι, που θέλουν να έχουν λόγο στο μέλλον, στο μέλλον τους, στο μέλλον της Αίγινας.

Σας καλώ λοιπόν να συμπορευτούμε, μακρυά από κομματικές επιδιώξεις και προσωπικά μικροσυμφέροντα. Σας καλώ να συνδιαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, με γνώμονα το καλό του τόπου μας!


Μετά τιμής
Γιάννης Π. Ζορμπάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας

Δημοσίευση σχολίου

 
Top