0

Ταλαιπωρία υπέστησαν σήμερα το πρωί οι επιβάτες του επιβατηγού και οχηματαγωγού πλοίου "Ποσειδών Ελλάς", αλλά και όσοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδεύσουν με κάποιο από τα επόμενα δρομολόγιά του από και προς την Αίγινα.

Το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Α΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ειδοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ'' Ν.Π. 8129, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από την Αίγινα για Πειραιά, παρουσίασε βλάβη στον μειωτήρα της αριστερής κύριας μηχανής.

Το πλοίο κατέπλευσε στο λιμένα Πειραιά με μία μηχανή, όπου αποβίβασε με ασφάλεια εκατόν σαράντα εννέα (149) επιβάτες, δώδεκα (12) Ι.Χ.Ε, τρία (03) Φ/Γ και οκτώ (08) Δ/Κ.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ η επιβατική κίνηση των προγραμματισμένων του δρομολογίων, θα προωθηθεί με μέριμνα της εταιρείας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top