0

Κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας έφτασαν στην Αίγινα δύο επιθεωρητές δημόσιας υγείας προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο του Σημείου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή της Σκοτεινής.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Αγή Μαρμαρινό συμπολίτης προχώρησε σε καταγγελία στον αρμόδια εισαγγελία για τον έλεγχο της κατάστασης που επικρατεί στο ΣΜΑ. Όπως λέει στο Aegina' s Report ο αντιδήμαρχος: "Μέσα σε τρεις ημέρες που έχω αναλάβει κατορθώσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για το ΣΜΑ, με πρώτο και κύριο να κάνουμε έναν μερικό καθαρισμό στο χώρο. Να σας πω την αλήθεια, εγώ την περίμενα την καταγγελία αυτή. Πρόκειται για μία καταγγελία που θα μπορούσε να κλείσει τον ΣΜΑ και να γεμίσει η Αίγινα με βουνά από σκουπίδια. Αυτό, σας διαβεβαιώ, δεν πρόκειται να γίνει. Οι επιθεωρητές έφτασαν στην Αίγινα, θα φτιάξουν την έκθεσή τους... Τους είδα να φεύγουν ικανοποιημένοι."

Με αφορμή τις εξαγγελίες του για την καθαριότητα, αλλά και τις δράσεις καθαρισμού των σχολείων ενόψει της νέας σχολικής σεζόν, ο κ. Μαρμαρινός ξεκαθάρισε στο Aegina' s Report: "Έχω πάθος με την Αίγινα. Τι να κάνω;", ενώ τόνισε: "Αν δε με αφήσουν όλα αυτά να τα κάνω, θα φύγω."

Δείτε φωτογραφίες από το Σημείο Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Σκοτεινής:


Δημοσίευση σχολίου

 
Top