0

"Η παρουσία σήμερα εδώ είναι η παρουσία της πολιτείας, δεν είναι κάτι προσωπικό, διότι φέτος, όπως ίσως θα γνωρίζετε, τα 835 ολιγοθέσια σχολεία, γίνονται ολοήμερα, όπου και σε αυτά πάνε τα μαθήματα ξένης γλώσσας, πληροφορικής και άλλες ειδικότητες.", τόνισε από το Ολιγοθέσιο Δημοτικό Σχολείο της Πέρδικας ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αναλύοντας το συμβολισμό της σημερινής του παρουσίας στο σχολείο της Αίγινας.

"Κάνουμε φέτος ένα τεράστιο βήμα. Πάρα πολλοί είχαν σνομπάρει τα σχολεία αυτά. Εμείς, είπαμε, για να δείξουμε αυτήν τη θέση μας, να έρθουμε εδώ, στο μοναδικό ολιγοθέσιο της Αίγινας για να υπογραμμίσουμε αυτή την διάσταση της πολιτικής μας.", σημείωσε στο λόγο του ο υπ. Παιδείας.

Η άφιξη του κ. Γαβρόγλου έγινε σε καλό κλίμα, με τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης κ. Εφραίμ να τελεί τον αγιασμό για το νέο σχολικό έτος στο σχολείο της Πέρδικας. Παρόντες στον αγιασμό ήταν: ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος Ύδρευσης Αντώνης Μούρτζης, αλλά και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κ. Τάσος Αμάφης.

(φωτο: Φωτεινή Γιωτάκη)

(φωτο: Φωτεινή Γιωτάκη)


Δημοσίευση σχολίου

 
Top