1

Χθες Τετάρτη λέγεται ότι έφτασε στον κ. Κώστα Γεννίτσαρη το έγγραφο της παύσης του από τα καθήκοντά τους ως αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής.

Ο δήμαρχος της Αίγινας αποφάσισε χθες το μεσημέρι να "καθαιρέσει" τον αντιδήμαρχό του, αφενός λόγω της δυσφημιστικής εικόνας που παρουσίαζε -και ανά τόπους εξακολουθεί να παρουσιάζει- η Αίγινα το τελευταίο διάστημα με τους όγκους σκουπιδιών να ξεχύνονται στους δρόμους του νησιού, και αφετέρου την καταγγελία την οποία κατέθεσε ο αντιδήμαρχος με αφορμή την αποκομιδή σκουπιδιών από εθελοντές, όπως δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεννίτσαρης έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά του από το γραφείο της αντιδημαρχίας.

Ως το πρόσωπο που θα αναλάβει την "καυτή πατάτα" της καθαριότητας φέρεται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Αγής Μαρμαρινός, με τον δήμαρχο να επιλέγει, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, να κρατήσει υπό την εποπτεία του τις αρμοδιότητες της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας και να παραχωρήσει αρμοδιότητες, όπως ο ηλεκτροφωτισμός και η οδοποιία στους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και της Τοπικής Κοινότητας του δήμου. 

πηγή φωτο: AeginaPortal
Δημοσίευση σχολίου

  1. Δυστυχώς τα σκουπίδια δεν ξεχύνονται μόνο στους δρόμους. Με τον αέρα επεκτείνονται στα γύρω χωράφια, σπίτια, και γενικά στις γύρω περιοχές. Κι όταν αυτοί οι δρόμοι είναι παραλιακοί, πέφτουν στους λόφους και καταλήγουν στη θάλασσα! Μιλάμε για μόλυνση του περιβάλλοντος! Όχι μόνο για κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Και αν συνεχιστεί αυτό, προειδοποιούμε ότι θα φτάσουμε μέχρι και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία. Ας ενημερώσει κάποιος τον δήμαρχο, γιατί από το κεφάλι πάντα βρωμάει το ψάρι, ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να ζούμε σε μια χαβούζα, η οποία έχει ως θύμα όχι μόνο τους ανθρώπους που ζουν γύρω της αλλά και το περιβάλλον! Αντιλαβού δήμαρχε και λοιποί υπεύθυνοι; (επίσης αναλάβετε τις ευθύνες σας και για τα αδέσποτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top