0

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ανδρέα Δημητρίου Καψάλη διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των εκδηλώσεων του και με γνώμονα πάντα την προσφορά στους κατοίκους του νησιού της Αίγινας και των φίλων που το επισκέπτονται διοργανώνει με τον Σύλλογο Φίλων του την ετήσια βράβευση των μαθητών του νησιού στην ιστορία που αποτελεί πλέον θεσμό του καλοκαιριού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στον αμφιθεατρικό χώρο του Ιδρύματος στην Λεωφόρο Πετρίτη στην περιοχή Λιβάδι και θα πλαισιωθεί από την παρουσίαση του θεατρικού έργου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» των συγγραφέων Μιχάλη Ρέππα και θανάση Παπαθανασίου.
Η κωμωδία επιλέχθηκε με κριτήριο την απόλυτη ανάγκη για εκτόνωση και γέλιο δεδομένων των δύσκολων συγκυριών που βιώνει η χώρα αλλά και ο καθένας προσωπικά.
Για τον λόγο αυτό με ελεύθερη είσοδο οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αίγινας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εμπνευσμένο έργο παιγμένο με δεξιοτεχνία από το Θεατρικό Εργαστήρι του Πειραϊκού Συνδέσμου σε σκηνοθεσία του Διευθυντή της Δραματικής Σχολής του και ηθοποιό κο Σταύρο Καραγιάννη.
Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός κα Αλεξάνδρα Κούλουρη και την επιμέλεια της έχει αναλάβει η κα Ξανθένια Μαντά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top