0


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Αίγινας, όταν ένας άνδρας 51 ετών επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι γυναίκα, την ώρα που το επιβατηγό και οχηματαγωγό πλοίο «Αχαιός» έδενε κάβους στην προβλήτα του λιμανιού. 

Άγνωστη η αιτία της επίθεσης

Σε επικοινωνία μας τόσο με το Α.Τ. Αίγινας, όσο και με το Λιμεναρχείο της Αίγινας επιβεβαιώθηκε  η πληροφορία. Αυτή την ώρα η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Λιμεναρχείο του νησιού, όπου και ο δράστης κρατείται. «Το περιστατικό συνέβη στις 14:50 εντός του λιμένα της Αίγινας. Πρόκειται για επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο δε μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες γιατί η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.» Από το έως τώρα ρεπορτάζ δεν προκύπτουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της επίθεσης. Από το περιβάλλον του 51χρονου προκύπτει ότι θύμα και δράστης γνωρίζονταν.

Σταθερή η κατάσταση του θύματος

Αυτήν την ώρα το θύμα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διεκομίσθη μετά από σύντομη παραμονή στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Ο γιατρός βάρδιας του Κέντρου ήταν αδύνατον, όπως μας είπε, να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, καθώς έπρεπε να εξυπηρετήσει τα επείγοντα.

Αργότερα σήμερα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top